CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Sunday, June 27, 2010

pose

pagi td ako kelam kabut mask n panaskan nasi nak bt sahur lama dah rasanya tak pose ajak suamiku pose sekali, dia nak ada geng le ako ptg ni nak berbuka besnya. kelam kabut aku pg dgr tarhim, pakcik2 kat cini selali baca awal, ako yg naik risau ingatkan dah azan... nasib baik dan lagi, goreng telur dadar, sambal ayam n kami pun bersahur le. tgk jam dah kat kul 2 alhamdulilah masih mampu bertahan tima kasih ALLAH, atas pertolonganmu!!! rindu kat fahmi apale yang dia bt kat umah kak BS...

fahmi kusayang

sekarang dia dah masuk 7 bln lebih, dah pandai menarik2 barang asal nampek je klip2 warna mcm extension, memang dia suka, nasib baik fahmi bkn jenis yg suka masuk brg dalam mulut hehe alhamdulillah, cayang anak mama dah le bulat chubby, kalo bdk2 kat sklh tu asik2 srh bawak ingat aku ni larat sgt nk dukung su kecik tu. alahai anak mama konon2nya ramai peminat...

merangkak


hehe, fahmi sebelum cuti amboi, terkedek konon2 pandai merangkak. masa kat kg, punya le laju je meranngkak, yg peliknya dia duduk n nak berdiri sekali, macam le kuat sgt kita ni risau, tak pe fahmi mama n abah sokong fahmi, insyaallah fahmi boleh duduk n berdiri sekali suka tgk bgn jatuh bgn jatuh, anakku sayang!!!

panas o panas

sampai kat d store, tak banyaknya brg yg ada takdok pilihan, tapi nak buat camne dah sampai takan nak pi tmpt lain pulak. jadi beli barang fahmi. lepas tu, kuar dr d store nampak raja buah sedapnya, teringin lak nak makan, kami pun apalagi pi le pasar borong pandan, pusing punya pusing, nampak le durian yg ok kit, 2biji rm10. mula nak beli 2bijik je aleh2 si indon kata kak beli le 5 biji rm20. ako tak kisah tapi kena tanya bos dulu hehehe line clear, apa lagi melantak sakan le kami berdua fahmi tak boleh makan lagi, suamiku dah kepanasan siap minum air pangsa durian lagi hehehe. tula aku ajak suamiku pose esok al maklumle dah bulan Rejab teringin gak nak pose, harap2 dapat le bertukar bulan 7 ni, berkat anakku fahmi amin!!!!

harap malam ni kami tak kepanasan, suamiku pi tgk bola mlm ni kat luar JERMAN vs England. aku sokong jerman, memang tak suka englang dr dulu lg SOMBONG!!!eksyen lebih!!!

anakku sayang, FAHMI

hari ni Ahad lepas subuh,aku n suamiku sayang tiduq semula ingatkan kejap je, rupanya hujan pagi tadi, aleh2 tau bangun kul bepa, Kul 10 mak oi teruk betoi apa lagi kelam kabut, bt sarapan cekodok ikan bilis, masak nasi untuk lunch sekali, sambil2 bagi suami and anakku makan, dalam dua jam dah siap, alhamdulillah! jadinya makan tghari lambat sikit le,
kul1lbh baru makan tghari.lepas solat, suamiku tanya tak nak kuar ke, aku dok fikir ada lagi brg fahmi yg belum dibeli utk bagi kak BS. almaklum le segan gak aku pada kak BS dia asik beli brg je, cthnya bedak,minyak le macam2. jadi thgari tadi kami pun berangkat le ke d store, mcm le jauh sgt hehehe kat JB ni. selalu asik pi JUSCO je kejap tebrau, kejap bukit indah,giant tak yah cakap le blh kata tiap2 mggu ada je muka kami dekat le katakan jalan kaki pun sampai hehehe kaya le cina tu.... tula keja kami di ujung minggu.

boring

nak ujung minggu boringnya kena pulak kat sekolah aka asrama ada program, nasib baik anak muridku lagi pandai hehe diaorg le yg handle ice breaking lega ati sayang diaorg!!!! kalo tak aku penat le dah le petang jumaat pulak tu, kengkawan lain sedap je balik kita kena dtg sekolah.

esok paginya aku tak pi pun, tak dayo le, ni le masa berujung minggu dgn anak tersayang... fahmi mama sayang fahmi bencinya nasib baik tak pi sklh, rupanya ramai lagi yg tak pi... LEGA