CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Tuesday, February 22, 2011

hasil tenusu...


alhamdulilah, ni hasil tenusuku ptg ni, ada la rezki fahmi tuk esok, sayang fahmi!!!! (sori sgt gambo herot la pulak hehehe!!)

dapat gak mama susukan fahmi sampai 2 taun!!! amin!!!!






ni rupa fahmi si anak org putihku( panggilan ank muridku)

nampak sgt kenyang mkn n isap nenen

huhu nufnang

tadi tgk akaun kat nuffnang, huhu ada la 0.25 kelako kan, nampak sgt la tak glamor nya kita ni!!!!
saje je, nak cite, saje td boring2 lps tanda paper student blogwalking le.. pino bijik mato tgk skrip students. apa pun i luv coz u all faham juga apa yg cikgu ajar, cuma tersesat 1 @ 2 org yg tak berapa pandai bt ringkasan..

minggu peksa...


minggu ni peksa kat skool, hehe bdk2 pun penin kepala hahaha kena jwb soalan cikgu lg penin tanda skrip jwpn yg mcm2 huhuhu apa pun itulah atr asam garam seorang GURU...

apapun aku b'syukur Allah bg ku jd GURU. tima kasih segalanya ....