CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Sunday, May 23, 2010

solid food

alhamdulillah, dpt gak bt solid food for fahmi n frozekan,suka sangat coz dapat masak sendiri makanan dia n suami!!!! lega rasa, ni la berkat belaja resepi ngan kawan2 blogger kat SI. Com. mereka banyak membantu. lagipun, ako risau, kak BS bagi dia makan nestum ako kalo boleh taknak campuq ngan bijirin kat pasaran yg tak tau apa kandungan dalamnya. harap usaha ako akan berterusan amin!!!! sian suami dia ingat nak bagi anak makan masa umuq setahun, tak kesampaian impiannya, takpe lagipun fahmi dah masuk 7bulan.

tadi ako bt puri epal n puri carrot, rasanya cukup untk seminggu!!!, suka tgk fahmi makan tadi, berselera sungguh macam org dah biasa makan lagaknya, harap dia boleh tima semua mkn,amin