CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Tuesday, October 18, 2011

skool baru....

rindu gak ngn sklh lama, suasananya, tp tu la SABK TETAP JUGA SABK jugak kan, tp tu la namanya SABAR....

walau bagaimanapun,pihak pengurusan seharusnya sedar masalah dalaman yang dihadapi.... byk kengkangan2 y pihak pgrsn / LPS tak nampak or buat2 tak nampak..... PELIK2!!!!

banyak masalah dalaman yg nampak di sini, tp tu la nak bt cm ne.....

yang penting niat sebagai PENDIDIK tu BETUL lg2 di sekolah yang semonya MUSLIM, moga2 ALLAH BG KEKUATAN KEPADA KAMI, AMIN!!!!

P/S: bukan mudah nak jadi pendidik zaman sekarang ni, setiap sekolah berbeza cabaran dan halangannya..... YANG PENTING SEBAGAI HAMBANYA JGN LAH PUTUS HARAPAN, KERANA ALLAH SENTIASA DI SISI KITA.....

Sunday, October 2, 2011

br edit.....

br nk officially use my hometown punya nama kt profil, pdhal dh lama pindah hehehe( br 4bln ) .

apapun, kalo takdok kelas ujung minggu , confirm blk umah kg..  thanx ALLAH DAPAT GAK PINDAH...

sekali sekala, teringat gak jb..byk memori di sana....

semangat br negeri seniri...

dah setahun 11 bulan cepatnya....

cepatnya masa b'lalu, tup tap tup tap, fahmi dah nak masuk 2 tahun bln depan..... yea yea.... mama suka.... fahmi dah besa, anak bujangku dah besa, luv u, bebeh....

 suruh apa je dah boleh... alhamdulilah!!!! very independent, tak mau org tolong dia bt sesuatu... tak pe belaja pelan2 ye ankku!!!!


mama sayang fahmi,semoga fahmi menjadi anak yg soleh selama-lamanya, insyaallah!!!!
p/s: tak sempat upload gambo br mi...

Wednesday, September 28, 2011

malasnya sekarang....

huhuhu malasnya skrg nk bt entry baru, byk keja la, lg2 bdk2 nak peksa minggu dpn, bt kelas, dibriefing PMR, program ngn parents huhuhu penatnya..... tp takpe berbaloi i suka my students dah makin bgs prestasi mrk i likeeeee (hehehe perasan sorang, aku br amek alih dlm 2bln lebih slps bertukar..) bkn pe anak2 emas ku aka bdk y tak lulus semonya dah cantek markahnya!!!!! ALHAMDULILAH!!!

bangganya cikgu dgn korang!!!!! teruskan tok minggu depan PMR chaiyok.... here we come!!!!

p/s: YA ALLAH PERMUDAHKAN LAH PEPERIKSAAN ANAK2 MURIDKU,LAPANGKANLAH DADA MEREKA, BGLAH MRK BLH JWB DGN JAYANYA!!!!!AMIN YA ALLAH!!!

Wednesday, September 14, 2011

bola ooo bola

ni la anak ako sorang memang gila bola mainan lain tak heran asik bola, dia memang suka dr umur 9bulan lagi, sepakan kaki kanan memang kuat n padu. ako yg jd mangsa kena main sekali bla geng dia dah blk... siap kena kira one two three hahaha mak pun kn main bola huhhuhu..

tp mmg srnk tu la hiburan kita , kalo tak dok dia sunyi nya la umah...

ni skrg bz lompat2 dr sofa ala2 bungee jumping alahai  1,2,3 anakku.....
 cayang fahmi!!!!!

tq ALLAH!!!!!

Saturday, September 10, 2011

nak cite gak...

ari raya ke-3 ritu genap la fahmi setaun 10 bln jap je masa b'lalu dh dkt 2taun, n alhamdulilah ako masih nyusukan fahmi tanpa campur fm, tq ALLAH!!! rs bahagia tgk dia m'besar tanpa byk kerenah, tak susah sgt jg dia cuma lasak mmg sgt.... hehehe tp dia dgr kata juga,dh blh pahm apa org cakap, dh pandai cakap olonng amek ola(tlg amek bola), akit(sakit), atuh(jatuh0 n bbrp patah lg...

tak terlambat lagi(salam lebaran)

rasanya tak t'lmbt lagi nak ucapkan bt semo rkn maya di sini SALAM LEBARAN,MOHON AMPUN & MAAF ANDAI KATA TERSALAH KATA, T'SALAH TAIP N ETC, moga lebaran kali m'mberi penuh makna bt semu, amin!!!!

p/s: syoknya bila nak b'baby lagi ni??????( fahmi dh dkt 2taun,)

Friday, August 12, 2011

bersiaran dr negeri tok gajah

huhuhu lama betoi tak update entry....... sedisnya nak bt camno, den baru bertukar balik negeri seniri ni, banyak koja la, lagipun line tenet tak berapa nak cantik t'paksa la memerap lama sikit......( sikit ke ni???????)

huhuhu dh balik sini, tak terpecat la ako dr jawtn guru kaunseling, no more counselling lagi lepas ni, coz i dah jd cikgu biasa hahaha sebenarnya sedis gak coz dr bidang kaunseling kena ngaja bm, sejarah n geo(subjek kegemaranku). apa blh buat, tak pe lps ni kn mantapkan p n p la!!! amin, bulan2 pose ni!!!!

p/s: rindu kat bdk2 waddin......
      hai lee min ho pulak.....

Friday, July 1, 2011

1 tahun 8 bulan dah

ish sekejap je masa berlalu, dh setaun 8 bln ako nyusukan fahmi, tak penah campuq lagi la, alhamdulilah!!! dia pun skrg kurang nyusu waktu siang, mlm memang ngempeng abis la......

thanx Allah, coz giving this strength 2bf him til 2day!!!!

mama luv u fahmi!!!!!!!!!!!

suami ooo suami

ako jrg cite psl cik abang ako ni.... hehehe dia ni dolo2 keja hotel, pas2 berenti pnt katanya dh tua(tua ke, kalo org jumpa mest kt kami sebaya huhuhu pdhal dia tua dr aku)


walau apa pun, ako sayang sgt kat dia (gado2 tu biasa la) tp dia lah yg terbaik btku, jodohku (moga kami kela sehingga akhir hayat,amin!!!!)

ni dok jauh kejap(dah tk tahan ktnya, rindu kat anak, memang dia syang sgt kat anak dia, hehehe yg best wktu berpantang, dia yg jaga!!!)

(terlebih interfrim lak, bahayo ni.....)