CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Tuesday, March 22, 2011

perkembangan fahmi setaun 4bln lebih

suka dgn p'kmbgn fahmi suka b'ckp byk kalo xlayan kang merajuk....
1) kalo b'ckp seblh umah blh dgq kuat tak kuatnya suara dia.....

2) sekarang selain dr pandai menari suka menghiburkan org sekeliling dgn telatah lucunya jln jengket2.
3) suka sgt tanya "apa tu" byk kali- semua benda nak tau. blh ckp " mama,abah, chaq(ayahku), kak, nen, bak kit, nak" and suka nyanyi sorang2 hanya dia je tau apa yg dia nyanyi.
4)pantang nampak labtop nak jugak main hehehe
5) tak kedekut, boleh share mainan dgn org lain
6) suka sgt dgn BOLA pantang nampak bola mesti nak main, dah pandai sepak walaupun dhn bola yg kecik
7)dah boleh masukkan shape ikut bentuk tanpa bantuan org lain
8) masih takbo leh tggl sorang, mesti buka siren- manja sgt. nak kn ada org kat dia.
9) masih suka makan ubat gigi,