CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Saturday, May 28, 2011

selamat bercuti kepada semua!!!

rasanya ni masuk hari ke2 cuti. mest ramai yg dok bz naik pelamin la, tunang la, nikah, pi melancong la dan pelbagainya, apa pun, MOGA APA YANG KENGKAWAN SEMUA LAKUKAN BERJALAN DGN BAIK, AMIN!!!! INSYAALLAH!!!! HEPI HOLIDAYS!!!!!

MAMA,LUV U FAHMI!!!!

Wednesday, May 25, 2011

ALHAMDULILAH, AKHIRNYA...

alhamdulillah, akhirnya tercapai juga impian nak pindah balik negeri den, PAHANG. lega rasanya, selepas 5x memohon dah naik fedup. tak expect pun dapat, apa pun alhamdulilah, ada rezki kali ni!!!!1

PAHANG HERE I COME,

tak tau la mcm mana cabaran akan datang ni.... huhuhu

Sunday, May 22, 2011

malasnya.....

hehehe malasnya nak update blog ni, rini takdok mood le, sakit perut huhu, dah tau tak leh mkn peanut byk2 tp mkn gak(smlm bt nasi lemak, i luv the kacang, lama tak makan huhuhu....)

anyway, rini jd lagi malas nak buat, YA ALLAH TOLONGLAH HAMBAMU YG DHOIF NI.....

rindu fahmi......

Saturday, May 14, 2011

breakfast omputih2

2 ari cuti ni, breakfast stail omputih je, bt mashpotato boh chicken gravy, chips, and sosej. takdok coselaw je, takdan nak buat!!!!
 tp yg penting sedap!!!!! hehehe. enjoy ur weekends!!!

baru rs lega...

ni la br dpt cuti sabtu ahad, biasanya mest skool, letih tul!!!! apa blh bt mmg keja den...

apa lagi dok b'santai2  ngn ank teruna kesygnku, si fahmi hehehr, luv u fahmi, u r my heart, my soul (chewah...)

"SELAMAT HARI GURU BT SEMUA"""-TERIMA KASIH GURU2KU INCLUDING MY PARENTS!!!!, LUV U ALL!!!

Wednesday, May 11, 2011

lega dah abis...

huhuhu penin pala den tgk skrip jwpn bdk2 ni nasib la form 1, kalo form lain lama dah kena tulah....




alhamdulilah akhirnya siap jugak!!!!! thanx ALLAH!!!! LEPAS BT KEJA LAIN PULAK YG B'LAMBAK2!!!1

Tuesday, May 10, 2011

meh sape2 nak tanda skrip jwpn peksa....

huhuhu bermula lah episod minggu ni dok kerja tanda skrip jwpn bdk2 ni, naik pino biji mata den!!!!


yelah penat aku ngajo ssrh bt perenggan, dia tak bt2 geram nya la hai, nasib baik form 1, kalo form 5 moh aku nak suruh dia minum je ayeq rebusan skrip jwpn dia.... hangin je.....

apa pun, cikgu zmn sekrang ni kena lbh byk berSABO berbnding ngn dolo2(zmn ako le tu..) keranah bdk zmn cyber ni mcm2 !!!!!

Sunday, May 8, 2011

lagi 5 bulan lagi....

sekejap je masa berlalu, tup tap2 dah setaun 6bln lebih nyusukan si fahmi alhamdulilah sampai gak hajat...

ada lagi 5 bln lebih... YA ALLAH MOGA SAMPAI LA 2 TAUN !!!!!!! A MIN

Saturday, May 7, 2011

selamat hari ibu bt semua!!!!

selamat hari ibu, rasa seronok bila murid2ku ucap semalam!!!! tima kasih kalian!!!

lepas ni, nak tunggu fahmi ucap rasa2nya taun depan la!!!!

walaupun, mak ku dah lama takdek, tp mak sentiasa di hati kami adik beradik!!!! luv u, mak!!!!

pengorbanan mak tak terhingga!!!!!!

Friday, May 6, 2011

penatnya.... skool lagi

tensennya ari sabtu skool lagi ,asik ganti je, dh bepa minggu asal sabtu je skool, boring betoi,

ni penangan deepavali la... huhuhu kena ganti....

sabo jela, apa boleh buat!!!!


hidup ni sekali je!!!!

huhuhu.......

banyak betoi keja tak penah2 nak abis2....... huhuhu

tu br keja dunia, belum lagi kira keja akhirat, apapun dunia ni ladang kita tuk akhirat nanti......

Tuesday, May 3, 2011

rindu huhuhu teruk ni...

huhuhu, mama rindu fahmi la, ni la penangan cuti 3 ari, asik berkepit ngn fahmi je hehehe, mama luv u!!!!

keja,keja, keja.....

penat betoi

penat betoi la minggu2 peksa ni huhuhu kena jaga kelas straigt 3/4 masa huhuhu, baik m'gajar....

p/s: apa pun bt anak2 muridku selamat menjawab ye!!!! jgn tidur tau...