CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Sunday, June 27, 2010

panas o panas

sampai kat d store, tak banyaknya brg yg ada takdok pilihan, tapi nak buat camne dah sampai takan nak pi tmpt lain pulak. jadi beli barang fahmi. lepas tu, kuar dr d store nampak raja buah sedapnya, teringin lak nak makan, kami pun apalagi pi le pasar borong pandan, pusing punya pusing, nampak le durian yg ok kit, 2biji rm10. mula nak beli 2bijik je aleh2 si indon kata kak beli le 5 biji rm20. ako tak kisah tapi kena tanya bos dulu hehehe line clear, apa lagi melantak sakan le kami berdua fahmi tak boleh makan lagi, suamiku dah kepanasan siap minum air pangsa durian lagi hehehe. tula aku ajak suamiku pose esok al maklumle dah bulan Rejab teringin gak nak pose, harap2 dapat le bertukar bulan 7 ni, berkat anakku fahmi amin!!!!

harap malam ni kami tak kepanasan, suamiku pi tgk bola mlm ni kat luar JERMAN vs England. aku sokong jerman, memang tak suka englang dr dulu lg SOMBONG!!!eksyen lebih!!!

No comments: