CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Sunday, June 27, 2010

boring

nak ujung minggu boringnya kena pulak kat sekolah aka asrama ada program, nasib baik anak muridku lagi pandai hehe diaorg le yg handle ice breaking lega ati sayang diaorg!!!! kalo tak aku penat le dah le petang jumaat pulak tu, kengkawan lain sedap je balik kita kena dtg sekolah.

esok paginya aku tak pi pun, tak dayo le, ni le masa berujung minggu dgn anak tersayang... fahmi mama sayang fahmi bencinya nasib baik tak pi sklh, rupanya ramai lagi yg tak pi... LEGA

No comments: