CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Sunday, February 27, 2011

baru b'angan2

td dok survey2 laman web wescourt planning nak beli brg kat situ, tetiba jumpa forum ni recommend takyah la beli brg kat wescourt n cavenzi. tipu byk org,cmc2 lagi brg yg order lambt sampai, nsb baik br b'cdg belum pi lagi, lgpun belum dpt pindah ... br nak b'angan huhuhu takpe la kita tgk kat kedai perabot biasa je la... tak rugi pun!!!!

eksiden....

smlm masa g pasar mlm, br je jln sikit, tetiba ada org kena langgar ngn keta alamak... t'kjtnya rs bdebar dada coz dpn mata, keta tu langgar lari dia lanyak sampai 3x tergolek bdk tu, ngerinya ako... Ya Allah, blh pulak dia lari... dosanya tuhan je yg tau... org ramai yg nampak masa tu...pasar mlm kan...(tak sempat nak snap coz t'gamam sgt...)

tolong la hati2 sikit wahai driver2 di luar sana, jgn la main laju je bwk... pelik betoi org m'sia... bila la nak berubah?!!!