CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Friday, October 29, 2010

medela kesayanganku..


ari tu tak dan nak cite blm lg sampai 4 bln aku pakai bp ni tak sakit, bkn aku yg sakit si medela ni yg sakit ni gara2 tuan punya yg tak jaga elok2 le, hehe salah sape tu?? ada 1 hari tu aku kelam kabut nak pi kelas sekali alamak tumpah air minumanku oooh TIDAK..... masa tu tgh dok ngepam habis le bp ku TU HAJAR SUKA SNGAT BT BANYAK KEJA DLM SATU MASA KONON2 NAK JIMAT MASA ALEH2 HABIS MEDELAKU NASIB BAIK LE KAK NAZA NAK TIMA LAGI HUHUHU

macam2 jadi....

huhu belum ada preparation...


tak lama lagi birtdy fahmi anak kesayanganku, tp maknya belum bt apa2 lagi persiapan asik bz ngn skool je, sian anakku tu, tp yg pasti mama dah usaha nyusukan fahmi sampai sekrg alhamdulilah masih bole!!! tima kasih ALLAH n kengkawan!!!

ingt nak bt kenuri doa selamat tp ms bila???!!!

time raya haji ka or kat sini?!! kat sini tak dan dah le sorang2 kat sini confirm tak dan nye!!!! tak pe kita bt kat kg je, ramai sikit org & dalam musim raya haji ada le yg best leh masak yg sedap2 hehehe macam le si fahmi makan2.

pengawas peksa SPM....

ada sape2 yg nak jadi pengawas peksa SPM????? pls let me know ye!!!!!
huhuhu tak sanggupnya nak jaga sebulan tu ko
DR 23HB NOV SAMPAI 16HB DIS 2010 oooooooo tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


dah le kerja banyak ni!!!!!!


ada sape2 area JB yg nak jd pengawas peksa puas cari PENGGANTI TP TAK JUMPA2 NI!!!!!!!!

Wednesday, October 6, 2010

Imaan Dah Setahun Giveaway..





SELAMAT HARI LAHIR YANG PERTAMA BT RUHIL IMAAN!!!
ACHIK doakan moga imaan menjadi anak yang solehah, mendengar kata orang tua, yang sentiasa menenangkan jiwa ayah dan ibu imaan serta menjadi hamba Allah yang bertakwa kelak di dunia & akhirat, moga perjalanan hidup Imaan sentiasa dalam keberkatan insyaAllah!!!

Amin, Ya ALLAH!!


salam kengkawan dah lama dh tak join GA ni nak mencoba nasib join contest anjuran Lea sempena ulang tahun anaknya yg pertama,Ruhil Imaan yg comey lotey. sesiapa nak join meh le join kat sini

Saturday, October 2, 2010

BELUM CUBA BELUM TAU


kenal tak daun apa ni?!! kalo saya cakap mesti ramai tau punya hehe(cakap sorang2 takpe la...) biasanya org suka makan nasi lemak mesti ada daun ni or nak balut bt lepat, tepung bungkus ke(sedapnya, lama tak makan!!) mesti nak guna daun ni pendek kata daun lain tak leh TAKDOK UMMMM!!!

tu la daun pisang,















selama ni kita asyik guna daun ni tuk bt mkn je or segala mak nenek kaitan dgn MAKAN JE, tapi nak cite kat sini

kalo anak kita demam panas , lepas tu kita dah pi jumpa doktor tp suhu tak turun2 gak mcm biasa,pendek kata dah abis ikhtiar le kan!!?

jadi, apa kata try petua ni, amek daun pisang buang le dulu dri pelepahnya dan kita baring2 kan anak kat atas daun tu, insyaallah, turun suhunya ( petua ni saya dpt dr jiran kat kg saya masa balik kg dulu)

Friday, October 1, 2010

lamanya tak tulis entry

banyak nak tulis tp tak kesampaian, bulan ni memang bulan peksa je(penin kepala esei) tp takpe keja tu kan ibadah betoi tak kengkawan.. lgpun kita ni ada kehidupan lagi slps mati iaitu akhirat, (takpe chaiyok2 hajar insyaallah ko blh!!! ) amin YA ALLAH!