CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Tuesday, June 29, 2010

Contest anda bersama si comel

hehe apa kata kita join giveaway ni
maklumat giveaway boleh didapati di sini




ni gambar dipertaruhkan






ni kenkawan yang nak ditag:
1) lea
2) ajasu
3) ikin

ADELIADAMIA SHOPPE GIVEAWAY - SAYANG ANAKKU

salam kengkawan, meh kita join giveaway yang dianjurkan oleh adeliadamia, mana tau menang.

info tentang giveaway boleh didapati di sini


ni gambar yang dipertandingkan harap memenuhi syarat hehe




Nama Ibu: SITI HAJAR BT SALIM

Nama Anak: MUHAMAD IZUL FAHMI B. HISAMSUDIN

Umur Anak: 8 bulan

Syafiq Giveaway 2010




salam umialya,harap saya tak terlambt untuk hantar form, nak jugak join hehe.umialya sedang menganjurkan giveaway untuk anak sulungnya, Syafiq.

semoga panjang umuq, dimurahkan rezeki, menjadi anak yang soleh dan dapat membantu umi n abah insyaallah, amin!

komen:saya suka baca blog kak coz ia banyak memberi info yang sgt berfaedah khususnya untuk ibu2 baru seperti saya yg baru berjinak dlm dunia breastfeeding ni. lagipun, bukan mudah untuk ibu2 bekerjaya cm kita ni nak full breastfeed.. teruskan usaha dgn share info2 bermanfaat, semoga usaha kak mendapat keberkatan dunia akhirat, amin!