CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Tuesday, May 25, 2010

risau?

hari ni aku risau sangat2 coz hari penentuan utk tau result pindah tggl 2 hari lagi. tak tau nk ckp, suamiku lagi le, asik tanya je...
so nak hilangkan tension belek2 blog yg jual cd, cari punya dpt blog yg jual cd dkt area skudai apalg, aku nak try dah tempah td cuma nak ambil bila maybe bfore balik kg kot...
dapat le [indah demi anakku sian dia..... sape le yg dpt, ya Allah tolonglah hamba2 mu ini....