CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Sunday, June 27, 2010

anakku sayang, FAHMI

hari ni Ahad lepas subuh,aku n suamiku sayang tiduq semula ingatkan kejap je, rupanya hujan pagi tadi, aleh2 tau bangun kul bepa, Kul 10 mak oi teruk betoi apa lagi kelam kabut, bt sarapan cekodok ikan bilis, masak nasi untuk lunch sekali, sambil2 bagi suami and anakku makan, dalam dua jam dah siap, alhamdulillah! jadinya makan tghari lambat sikit le,
kul1lbh baru makan tghari.lepas solat, suamiku tanya tak nak kuar ke, aku dok fikir ada lagi brg fahmi yg belum dibeli utk bagi kak BS. almaklum le segan gak aku pada kak BS dia asik beli brg je, cthnya bedak,minyak le macam2. jadi thgari tadi kami pun berangkat le ke d store, mcm le jauh sgt hehehe kat JB ni. selalu asik pi JUSCO je kejap tebrau, kejap bukit indah,giant tak yah cakap le blh kata tiap2 mggu ada je muka kami dekat le katakan jalan kaki pun sampai hehehe kaya le cina tu.... tula keja kami di ujung minggu.

No comments: