CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Monday, November 1, 2010

dah setahun...

rindunya kat fahmi kecitku dah setahun dia geram tgk telatah dia, kalo org cakap tak blh dia nak jugak, anak jantan le katakan, tak leh tgk atuk yg jaganya nak keja mula la nak meraung nak ikut manja, memang nak marah tak jadi mama luv u fahmi!!!!

ni lah permata hati mama, mama suka bau fahmi walaupun lambat mandi, u r the best in my life, harta yg tak ternilai!!!!