CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Wednesday, March 23, 2011

grllllll power... yea!!!

gombiranya rasa hati tgk susuibu.com masuk metro lak. caya lah Pn. Kamariah n team!!! MARHAH2!! selebihnya kengkwan leh baca dalam metro hari ni ye...

dapat juga kita memartabatkan n menyedarkan kepentingan susu ibu ni. lg2 skrg ni dah ramai celebriti (dlm or luar negara) yg susukan anak mereka seniri. nape la masih ada lg antara kita yg takdok kesedaran tu?!!!!

PELIK, PELIK............DUNIA NI!!!!

selamat dah.... 2010

rini bebdk SPM 2010 amek result, selamat dah perjuangan, ada yg berjaya dan ada kecundang...

walau bagaimanapun, ini bkn penghujung hidup mereka, yg penting mereka tak putus asa n nak berusaha lagi untuk diri, keluarga dan masyarakat.

kalo ikutkan result skoolku tak bepa cantik la berbanding taun2 dulu, tp apa boleh bt, yg penting skool lulus 100%(ikut subjek BM ).

P/S: teringat zaman2 aku peksa dulu (hehehe, suka sgt study last minit nasib baik tak kantoi)