CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Wednesday, September 28, 2011

malasnya sekarang....

huhuhu malasnya skrg nk bt entry baru, byk keja la, lg2 bdk2 nak peksa minggu dpn, bt kelas, dibriefing PMR, program ngn parents huhuhu penatnya..... tp takpe berbaloi i suka my students dah makin bgs prestasi mrk i likeeeee (hehehe perasan sorang, aku br amek alih dlm 2bln lebih slps bertukar..) bkn pe anak2 emas ku aka bdk y tak lulus semonya dah cantek markahnya!!!!! ALHAMDULILAH!!!

bangganya cikgu dgn korang!!!!! teruskan tok minggu depan PMR chaiyok.... here we come!!!!

p/s: YA ALLAH PERMUDAHKAN LAH PEPERIKSAAN ANAK2 MURIDKU,LAPANGKANLAH DADA MEREKA, BGLAH MRK BLH JWB DGN JAYANYA!!!!!AMIN YA ALLAH!!!

Wednesday, September 14, 2011

bola ooo bola

ni la anak ako sorang memang gila bola mainan lain tak heran asik bola, dia memang suka dr umur 9bulan lagi, sepakan kaki kanan memang kuat n padu. ako yg jd mangsa kena main sekali bla geng dia dah blk... siap kena kira one two three hahaha mak pun kn main bola huhhuhu..

tp mmg srnk tu la hiburan kita , kalo tak dok dia sunyi nya la umah...

ni skrg bz lompat2 dr sofa ala2 bungee jumping alahai  1,2,3 anakku.....
 cayang fahmi!!!!!

tq ALLAH!!!!!

Saturday, September 10, 2011

nak cite gak...

ari raya ke-3 ritu genap la fahmi setaun 10 bln jap je masa b'lalu dh dkt 2taun, n alhamdulilah ako masih nyusukan fahmi tanpa campur fm, tq ALLAH!!! rs bahagia tgk dia m'besar tanpa byk kerenah, tak susah sgt jg dia cuma lasak mmg sgt.... hehehe tp dia dgr kata juga,dh blh pahm apa org cakap, dh pandai cakap olonng amek ola(tlg amek bola), akit(sakit), atuh(jatuh0 n bbrp patah lg...

tak terlambat lagi(salam lebaran)

rasanya tak t'lmbt lagi nak ucapkan bt semo rkn maya di sini SALAM LEBARAN,MOHON AMPUN & MAAF ANDAI KATA TERSALAH KATA, T'SALAH TAIP N ETC, moga lebaran kali m'mberi penuh makna bt semu, amin!!!!

p/s: syoknya bila nak b'baby lagi ni??????( fahmi dh dkt 2taun,)