CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Friday, July 2, 2010

KEMPEN TUPPERWARE SEMPENA SYAWAL


hai semalam dalam dok kelam kabut bt keja, dapat katalog baru dr tupperware sempena kempen ramadhan dan raya, tgk ooi memang menarik lagi2 mangkuk tingkat tak tahan rasanya godaan tu hehe

lepas ni nak kena simpan duit utk raya pulak nasib baik roadtax dah bayar lega...

hari terbuka 2010

penat betul minggu ni coz kena uruskan bab hari terbuka, kebetulan anak kwnku sakit, jadi aku kena gantikan tempatnya. nasib baik tau haru RAbu kalo tak lagi kelam kabut la aku... nak bt camne nasib baik anak muridku baik2 belaka depa le yg tolong aku!!! bertuah ako.

semalam khamis ako punya le risau pk1 tak sain2 lagi slip result bdk2 dah le pg2 jumaat nak start tak sain, kita ni jns yg nak bt cepat tak suka kelam kabut last2 minit bt keja. nasib baik pagi tadi, ako tanya dia dah buat, kalo ako ngamuk le kawan, kita dah bt awai2 pentadbir yg suka lengah2..

apapun alhamdulilah berkat hari ni hari jumaat semo berjalan lancar, ibu bapa ramai gak yg dtg samapi jam 11.45pg. hanya tggl 6 org pelajar je mak ayah x dtg.. jumpa minggu depan le