CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Sunday, February 20, 2011

BOSAN


hari ni dok berdua ngn heroku fahmi, taktau nak bt pe, bj semua dah iron, almaklumlah kalo tak si fahmi pun bz nak bt kejo gak, rajin sgt le tu hehe. susah nak bt keja lain nanti dia pun bz nak tolong, kita pulak yg susah ati takut dia luka, paham2 jela tinggal kami berdua, better aku berati2 jgn bg dia get wound...

rindunya kat suamiku "abang kita rindu kat abang le" bosan gak asik cakap ngn fahmi. dia lak tgh galak berlari letih kerjakan dia... hero ooo hero kecikku!!! saba la ya Allah!!!! mg Allah sentiasa bagi kekuatan pd kami!!!!

No comments: