CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Wednesday, August 25, 2010

lamanya terperuk...

hai lamanya tak update blog ni bznya lagi2 bulan pose budak2 bz ngn peksa trial penatnya nguruskan diaorg semalam penat kit, entah bila nak abis keja pulak le...smlm
dok tagak2 nak masak pe ek?
*






*






*





*


*

*


*


*







* jengjeng


*

*

*

*
*
*

*
*


*
*












kenal tak burung apa ni, cewah mcm nak ngajo le pulak hehe, bila tgk ni cian pulak ako nak mkn tp dah jadi daging kira ok lagi kalo kena siang alamt tak mkn le ako....


dapat resepi nak masak rendang puyuh,

aik sedop pulak rasanya, suamiku teringin nak mkn puyuh last weekend, ada lagi balance, apa lagi masak le. buat kuah kacang ngn nasi impit memang sodap le( sape lagi nak puji, hehehea) mkn le kami dua org. fahmi cam biasa le suka nyibuk org buka pose pun dia mkn, org bersahur pun dia bangun gak, tu le anak teruna ku sorang baru 10 bulan rindu pulak kat dia!!


No comments: