CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Friday, June 4, 2010

tupperware

dalam minggu ni ako dok gila nak beli barang tupperware iatu set legacyb microwave. tensen tak dapat tukaq,jadi dok kira2 n godek2 blog yg seangkatan dgn consultant tuperware, terus ku sambar satu dgn sorang kwn ni, namanya ana. jadi ahli dgn dia hanya rm50 je, kalo dgn org lain rm60. memang murah gila...
jadi, tadi lepas makan, n kemas barang2 nak balik esok, aku n suami terus g bank nak bank in bayar rm187(rm50+rm137). sms dgn upline ako(ana) dia kata akan pos hari senin brgku aka minggu depan sukanya aku, yela dok kat kg release sikit tensen walaupun sebenarnya geram dgn pengetua aku yg tak bagi pindah!!!!!

No comments: