CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Sunday, February 27, 2011

baru b'angan2

td dok survey2 laman web wescourt planning nak beli brg kat situ, tetiba jumpa forum ni recommend takyah la beli brg kat wescourt n cavenzi. tipu byk org,cmc2 lagi brg yg order lambt sampai, nsb baik br b'cdg belum pi lagi, lgpun belum dpt pindah ... br nak b'angan huhuhu takpe la kita tgk kat kedai perabot biasa je la... tak rugi pun!!!!

No comments: