CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

gambar izul fahmi

Monday, May 17, 2010

Hari guru?

hari guru, selamat hari guru buat semua guru di muka bumi ini, ku teringatkan arwah ibuku,dialah guru pertamaku. mesti ramai yang terkejut bila aku bt statement begini(ada orang kisah ke?, hehe!!!)yela, aku ingat lagi bila ako malas nak baca al-quran arwah mak aku le yang bising2 suruh baca, mak nak dengaq hang dah baca sampai mana dengan pak mahat(guru al-quranku) apa lagi aku baca le ikut suka ati, budak lagi baru umuq 7 rasanya, hehe apalagi kena rotan le! walau pun sakit n marah kat mak aku masa tu, tapi sekarang, aku rasa terhutang budi sangat dengan mak aku dialah yang selalu mengingatkan kami sekeluarga suruh solat, baca Al-Quran n etc. tak terbalas rasanya jasa ibuku, ibu i love you forever, al -fatihah buat ibuku!!!!!

No comments: